Rólunk

Két nő. Két ország. Két élet. Két különböző világ. Egy közösség tagjai: a külföldön élőké. Sosem találkoztak és lehet, hogy soha nem is fognak. Mégis barátok. Csevegnek. Csacsognak. Csak úgy, nőcisen. Bárhol. Bármikor. Bármiről. Ha kell, hallgatnak. Ha kell, megmondanak. Ha kell, támogatnak. Családot, társat, barátokat, külföldön élő sorstársakat, egymást.

mert, a távolság tényleg nem számít!

Írásainkat – elsősorban – a külföldi élet és annak különböző aspektusai inspirálják. De lesz itt sok minden más is: női dolgok, léleksimogatás, inspiráció – motiváció, bátorítás – támogatás, amit éppen súg az a bizonyos női megérzés. Hol objektíven – hol meg nagyon is szubjektíven.

A mi tudásunk és tapasztalatunk Neked is segíthet, mert vannak az életben olyan helyzetek, amikor egy távol élő – ismeretlen – ember jobban megért, mint a gyerekkori barát – aki félt és óvni próbál -, ezért gyakran azt mondja, amit hallani szeretnél. Egy „online barát” nem ilyen! Vele nincs közös múltatok, nincsenek közös emlékeitek, nem ismer, így nincsenek előítéletei és veszítenivalója sincs Veled.

Mi már csak tudjuk: nagyjából másfél éve beszélgetünk, 6.584 km távolságból!

Reméljük, hogy a nálunk/velünk töltött idő kellemes és szórakoztató lesz számodra, hiszen a hétköznapok sikere is abban rejlik, hogy mennyi örömet érzel!

Az oldalt te is alakíthatod. Mégpedig azzal, ha hozzászólsz az írásainkhoz, kérdezel, javasolsz, beszélgetsz velünk, vagy a többiekkel. Akár itt az oldalon, vagy a Facebook-on, de mindezt megteheted e-mailben is, írj nekünk, boldogan olvassuk!

mstandmsg.blog [kukac] gmail.com

 

Baráti üdvözlettel,

MsT Németországból & MsG Dubaiból

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s