Így használd a segítségem

  • Mindenekelőtt: csak akkor használd, ha van egy olyan érzésed, hogy “na, ezt én akkor kipróbálom”, úgy érzem “nekem szól”.

  • A művészeti terápia egy nagyon erős és nagyon tanulságos  terápia, kínálják  pszichiátriai kórházak, iskolák, magánrendelők, börtönök, csak hogy néhányat említsek. Az én gyakorlatom rajztanárként kezdődött, erről itt írtam részletesen. Terapeuta nem vagyok, magamat inkább a “rajz eszközeit használó lifehack tanácsadónak” mondanám, amihez ugyan jócskán adnak alapot a tanulmányaim, de sokkal fontosabb alapnak tartom a tapasztalást, a tapasztalataimat.
  •  Adódhatnak olyan helyzetek, amikor a blog forma egy kicsit kockázatos több okból is, de a legfontosabb, hogy nem helyettesítheti bizonyos esetekben a személyes tanácsadást. Ha velem beszélgetsz, vagy akármilyen formában is dolgozunk együtt, előfordulhat, hogy más valakihez irányítalak, hogy segíthessek. Tapasztalom, hogy az online világ  új és izgalmas távlatokat kínál ezen a területen is, de van amikor nekem is használni szükséges azokat a finom megérzéseket, megértéseket, amit például a testbeszéded hordoz.
  • Célom az,  hogy lehetőséget kínáljak az önálló felfedezés útján. Igyekszem a gyakorlatokat közérthetően és lehetőség szerint képekkel bemutatni. / Ha már a jobb agyfélteke nyelvével dolgozom ♥/
  • Bármilyen kérdésed, észrevételed, gondolatod, érzésed van, megoszthatod velem e-mailben, a facebook oldalunkon, vagy itt az oldalon kommentben. Lesznek olyan “kérdések”, kihívások, amelyeknek zárt csoportot hozok majd létre, mert tudom, hogy nem mindig egyszerű “csak úgy nyíltan” megszólalni.
  • Támogatni, segíteni, tolni, tartani, biztatni tudlak…pár rajzeszközt beszerezni és a feladatokat elvégezni csak te tudod majd!

Nos hát, belevágunk?

Reklámok